Loader

Φασολάδα με κρόκο Κοζάνης

2013-06-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 1:30 ω
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά

300γρ.φασόλια λευκά μουλιασμένα αποβραδίς
10ίνες κρόκου
Λάδι
Αλατοπίπερο
1/2ματσάκι σέλερι ψιλ/νο
1κρεμμύδι τριμμένο
2καρότα τριμμένα
2φλ.χυμό ντομάτας

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Εγώ τα βάζω όλα στην χύτρα μαζί με νεράκι να καλύψει τα φασόλια και τηρώ τις οδηγίες μαγειρέματος του σκεύους. Εναλλακτικά βάλτε λάδι σε μια κατσαρόλα. Σοτάρετε το κρεμμύδι και ρίξτε ένα ένα όλα τα υλικά μαζί με νερό. Αφήνουμε να σιγοβράσουν περίπου 1 ½ ώρα και σερβίρουμε σε βαθιά πιάτα το φαγητό ζεστό με μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Κατηγορίες: Ετικέτες: , Συστατικά: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *