Loader

Τυροφλογέρες φούρνου

2013-07-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 35λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1πακ.σφολιατάκια τετράγωνα
λάδι
Σουσάμι
200γρ.φέτα θρυμματισμένη
200γρ.ανθότυρο θρυμματισμένο
2αυγά χτυπημένα
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.δυόσμος

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπωλ τα τυριά με τα αυγά,το αλατοπίπερο και το δυόσμο. Γεμίζουμε ένα ένα τα σφολιατάκια στην άκρη και τα ρολάρουμε να γίνουν μακρόστενα. Τα κλείνουμε στις άκρες και τα ακουμπάμε σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα. Σε ένα ποτηράκι βάζουμε νερό και λίγο λαδάκι και με ένα πινέλο αλοίφουμε τις τυροφλογερίτσες μας. Πασπαλίζουμε με το σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 35 λεπτά ή μέχρι να ροδοκοκκινήσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.