Loader

Τσιροσαλάτα πάνω σε πίτα

2015-03-10
  • Servings: 1-2
  • Prep Time: 10λ
  • Cook Time: 20λ
  • Ready In: 30λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 4
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

4 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

10/3/15

Τσιροσαλάτα πάνω σε πίτα και τι πίτα. Εύκολη, φτιαγμένη με τα χεράκια σας, που θα θέλετε να την φτιάχνετε συνέχεια.

tsirosldbread (1) tsirosldbread (4)

 

Ingredients

  • 1 μικρή μπάλα ζύμη για πίτσα
  • 2/3 του φλιτζανιού γιαούρτι ανακατεμένο με μυρωδικά της αρεσκείας μας
  • ¼ του φλιτζανιού μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 50gr. Σκουμπρί καπνιστό, φιλετάκια (τσιροσαλάτα)
  • Ελαιόλαδο για το σερβίρισμα
  • Φρεσκοτριμμένο αλατοπίπερο για το σερβίρισμα

Method

Step 1

Λαδώνουμε ελαφρά ένα ταψί και απλώνουμε τη ζύμη , πιέζοντας με τα δάχτυλα, σε ακανόνιστο σχήμα.

Step 2

Αλείφουμε με λίγο λάδι και αλατοπιπερώνουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει όμορφα η επιφάνεια.

Step 3

Αμέσως μεταφέρουμε σε πιάτο και διασκορπίζουμε από πάνω το dressing. Τοποθετούμε τα φιλετάκια του ψαριού και πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό. Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο αλατοπίπερο και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *