Loader

Τριβελάκι με ροζ σάλτσα βότκας

2013-08-07
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

250γρ.τριβελάκι ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας μας
100γρ.γαλοπούλα καπνιστή κομμένη σε κυβάκια
1πιπεριά Φλωρίνης από βάζο ψιλ/νη
1φλ.μανιτάρια σε φέτες
Βούτυρο
Αλατοπίπερο
3κ.σ.χυμό ντομάτας
200ml κρέμα γάλακτος
1/2ποτήρι του κρασιού βότκα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε βούτυρο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σωτάρουμε ελαφρά την πιπεριά, τα μανιτάρια και τη γαλοπούλα. Σβήνουμε με τη βότκα και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε. Αφήνουμε να πάρει μια βράση και ρίχνουμε μέσα τα ζυμαρικά. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε με γκούντα τριμμένο αν θέλουμε. Άλλα και σκέτο είναι καταπληκτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *