Loader

Το μηλογλυκό της μαμάς μου

2013-08-26
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 50λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

5αυγά
3μήλα τριμμένα
3φλ.ζάχαρη
3φλ.αλεύρι
Μια πρέζα αλάτι
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΌΠΙ
125γρ.βούτυρο
1φλ.νερό
2φλ.ζάχαρη
5κ.σ.κακάο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε. Προσθέτουμε τα μήλα το αλεύρι και το αλάτι. Κατεβάζουμε τον κάδο από το μίξερ και το μεταφέρουμε σε βουτυρωμένο ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 50 λεπτά. Βγάζουμε από το φούρνο το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε σε κομμάτια. Εντωμεταξύ ετοιμάζουμε το σιρόπι. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι και τα αφήνουμεν να λιώσει το βούτρο και να πάρει 1-2 βράσεις. Περιχύνουμε με το καυτό σιρόπι το γλυκό και αφού το αποροοφήσει το σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *