Loader

Το Κυριακάτικο κατσικάκι της μαμάς μου

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 2:00 ω
  • Έτοιμο σε: 2:20 ω
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

 

Συστατικά  

2κιλά κατσίκι κομμένο για φούρνο
Λάδι
Αλατοπίπερο
Ρίγανη
Χυμός λεμονιού
Μουστάρδα
4πατάτες κομμένες στα 4

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε στη γάστρα και αραδιάζουμμε τριγύρω τις πατάτες. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το λάδι, με τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιου, το αλατοπίπερο και τη ρίγανη. Περιχύνουμε με αυτό το φαγητό και συμπληρώνουμε 1 φλιτζάνι νερό. Κλείνουμε το καπάκι και ψήνουμε στους 200C για 1 ώρα περίπου στο φούρνο. Σερβίρουμε το κατσικάκι με τις πατάτες ζεστό, με κρασάκι και ωραία οικογενειακή ατμόσφαιρα Κυριακής. Άλλωστε όπως έχουμε πει η κρίση μας φέρνει πιο κοντά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *