Loader

Το κοκκινιστό του Υδραγωγείου

2013-06-14
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 1:20 ω
  • Έτοιμο σε: 1:50 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

1κιλό μοσχάρι ποντίκι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
Λάδι
Αλατοπίπερο
2κρεμμύδια ψιλ/να
1ντομάτα φρέσκα τριμμένη
2φλ.χυμός ντομάτας
1/2φλ.κόκκινο κρασί ημίγλυκο
1/2κ.γλ.κάρι
1/2κ.γλ.κόλιανδρος κοπανισμένος
1/2κ.γλ.μαντζούρανα

Οδηγίες

Βήμα 1

Σοτάρουμε τα κομμάτια του κρέατος στο λάδι σε βαθιά κατσαρόλα. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα αλλά 4-5 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και την φρέσκια ντομάτα. Αλατοπιπερώνουμε , πασπαλίζουμε με τα υπόλοιπα μπαχαρικά και προσθέτουμε νεράκι να καλύψει ελαφρά το φαγάκι μας. Σιγοβράζουμε 1 ώρα και 20 λεπτά περίπου, μέχρι το κρέας να μείνει με τη σαλτσούλα του. Σερβίρουμε με σπαγγετίνι ή ρύζι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *