Loader

Το κοκκινιστό του Υδραγωγείου

2013-06-14
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:20 ω
  • Έτοιμο σε: 1:50 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1κιλό μοσχάρι ποντίκι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
Λάδι
Αλατοπίπερο
2κρεμμύδια ψιλ/να
1ντομάτα φρέσκα τριμμένη
2φλ.χυμός ντομάτας
1/2φλ.κόκκινο κρασί ημίγλυκο
1/2κ.γλ.κάρι
1/2κ.γλ.κόλιανδρος κοπανισμένος
1/2κ.γλ.μαντζούρανα

Οδηγίες

Βήμα 1

Σοτάρουμε τα κομμάτια του κρέατος στο λάδι σε βαθιά κατσαρόλα. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα αλλά 4-5 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και την φρέσκια ντομάτα. Αλατοπιπερώνουμε , πασπαλίζουμε με τα υπόλοιπα μπαχαρικά και προσθέτουμε νεράκι να καλύψει ελαφρά το φαγάκι μας. Σιγοβράζουμε 1 ώρα και 20 λεπτά περίπου, μέχρι το κρέας να μείνει με τη σαλτσούλα του. Σερβίρουμε με σπαγγετίνι ή ρύζι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *