Loader

Το αγριογούρουνο της μαμάς μου

2013-07-26
  • Χρόνος προετοιμασίας: 45λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 2:30 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (3.3 / 5)

3.3 5 9
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

9 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

2κιλά μπούτι αγριογούρουνο
1φλ.ξύδι
2φλ.κόκκινο κρασί
Λάδι
1κρεμμύδι χοντροκομμένο
3δαφνόφυλλα
1κ.σ.θυμάρι
Αλατοπίπερο
2σκελ.σκόρδο
4-5κλωνάρια σέλινο
2καρότα κομμένα σε ροδέλες

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το κομμάτι του κρέατος σε πυρίμαχο σκεύος. Βάζουμε σε μεγάλο μπολ όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε καλά. Περιχύνουμε με αυτό το μείγμα το κρέας και το αφήνουμε 12 ώρες εκτός ψυγείου και όλο το βράδυ μέσα. Μεταφέρουμε το αγριογούρουνο σε γάστρα μαζί με τη μαρινάδα. Κλείνουμε το καπάκι και ψήνουμε στους 220C για 2 ½ ώρες περίπου μέχρι να μαλακώσει το κρέας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *