Loader

Τοστ με ομελέτα

2013-07-09
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

 

4φέτες ψωμί του τοστ ή από μεγάλο καρβέλι

3αυγά χτυπημένα

3κ.σ.γάλα

1κρεμμύδι φρέσκο ψιλ/νο

1/2φλ.κοτόπουλο βρασμένο και ψιλ/νο

1φλ.τσένταρ τριμμένο

Αλατοπίπερο

1κ.σ.λάδι

2φύλλα μαρουλιού

1κ.σ.μαγιονέζα

 

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα αυγά με το κοτόπουλο, το φρέσκο κρεμμύδι, το τσένταρ, το γάλα και το αλατοπίπερο. Λαδώνουμε ένα αντικολλητικό ταψάκι και μεταφέρουμε εκεί το μείγμα αυγών. Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 20 λεπτά. Την κόβουμε στο μέγεθος του ψωμιού μόλις κρυώσει λίγο. Αλείφουμε τις φέτες με μαγιονέζα και βάζουμε στις 2 από 1 φύλλο μαρουλιού και 1 κομμάτι ομελέτα. Ψήνουμε στην τοστιέρα και το σερβίρουμε αμέσως ζεστό με φρέσκιες τηγανητές πατάτες ή πατατάκια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.