Loader

Μπριζόλες στο τηγάνι με φλούδα πορτοκαλιού

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

2μπριζόλες χοιρινές λαιμού

Λάδι

Αλατοπίπερο

1φλ.κόκκινο κρασί

1κρεμμύδι τριμμένο στο multi

1κ.σ.ξύσμα πορτοκαλιού

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι και βάζουμε μέσα τις μπριζόλες να πάρουν χρώμα κι από τις 2 πλευρές. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και ανακατεύουμε προσεχτικά. Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τις φλούδες πορτοκαλιού. Μόλις αρχίσουν να τελειώνουν τα υγρά συμπληρώνουμε νεράκι γυρίζοντας κατά τακτά διαστήματα τις μπριζόλες από την άλλη πλευρά, μέχρι να τις ψήσουμε όσο θέλουμε. Τις σερβίρουμε ζεστές με συνοδευτικό της αρεσκείας μας και σαλτσούλα από το τηγάνι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *