Loader

Τορτελίνια με pesto, λουκάνικα και λαχανάκια Βρυξελλών

2013-08-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

500γρ.τορτελίνια γεμιστά με τυρί

Λάδι

2φλ.μανιτάρια σε φέτες

2λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε ροδέλες

1φλ.λαχανάκια Βρυξελλών βρασμένα και κομμένα στη μέση

1/2φλ.pesto έτοιμο ή σπιτικό

Αλατοπίπερο

Παρμεζάνα τριμμένη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα κρατάμε στην άκρη. Βάζουμε τα λουκάνικα και τα μανιτάρια σε αντικολλητικό ταψί με λίγο λάδι και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά. Ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τα τορτελίνια τα λαχανάκια και το περιεχόμενο από το ταψάκι με τα λουκάνικα. Προσθέτουμε το pesto και αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με μπόλικη τριμμένη παρμεζάνα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *