Loader

Τορτελίνια με pesto, λουκάνικα και λαχανάκια Βρυξελλών

2013-08-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

500γρ.τορτελίνια γεμιστά με τυρί

Λάδι

2φλ.μανιτάρια σε φέτες

2λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε ροδέλες

1φλ.λαχανάκια Βρυξελλών βρασμένα και κομμένα στη μέση

1/2φλ.pesto έτοιμο ή σπιτικό

Αλατοπίπερο

Παρμεζάνα τριμμένη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα κρατάμε στην άκρη. Βάζουμε τα λουκάνικα και τα μανιτάρια σε αντικολλητικό ταψί με λίγο λάδι και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά. Ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τα τορτελίνια τα λαχανάκια και το περιεχόμενο από το ταψάκι με τα λουκάνικα. Προσθέτουμε το pesto και αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με μπόλικη τριμμένη παρμεζάνα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *