Loader

Τηγανοψωμάκια με μυζήθρα

2013-07-06
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος:
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

3φλ.αλεύρι

330ml σόδα

1κ.γλ.ξύδι

1φλ.τριμμένη ξερή μυζήθρα και λίγη επιπλέον αν θέλετε για μετά το τηγάνισμα

1πρέζα αλάτι

Λάδι για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με τη σόδα, το ξύδι, την μυζήθρα και το αλάτι. Ζεσταίνουμε το λάδι και με ένα κουτάλι της σούπας ρίχνουμε μεγάλες κουταλιές από το μείγμα στο τηγάνι. Τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τις σερβίρουμε ζεστές. Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με λίγη ακόμα μυζήθρα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *