Loader

Τηγανοψωμάκια με μυζήθρα

2013-07-06
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής:
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

3φλ.αλεύρι

330ml σόδα

1κ.γλ.ξύδι

1φλ.τριμμένη ξερή μυζήθρα και λίγη επιπλέον αν θέλετε για μετά το τηγάνισμα

1πρέζα αλάτι

Λάδι για το τηγάνισμα

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με τη σόδα, το ξύδι, την μυζήθρα και το αλάτι. Ζεσταίνουμε το λάδι και με ένα κουτάλι της σούπας ρίχνουμε μεγάλες κουταλιές από το μείγμα στο τηγάνι. Τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τις σερβίρουμε ζεστές. Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με λίγη ακόμα μυζήθρα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *