Loader

Τηγανιά φούρνου σπέσιαλ

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:20 ω
  • Έτοιμο σε: 1:40 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

 

600γρ.χοιρινό τηγανιά

Λάδι

Αλατοπίπερο

1λίτρο ζωμό κρέατος

1πιπεριά πράσινη ψιλ/νη

1πορτοκαλί πιπεριά ψιλ/νη

1κρεμμύδι τριμμένο

1/2φλ.λευκό κρασί

12ντοματίνια ολόκληρα

1κ.γλ.ρίγανη

 

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τις πιπεριές και το κρέας και συνεχίζουμε το σοτάρισμα άλλα 2-3 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε τα ντοματίνια. Αλατοπιπερώνουμε και πασπακλίζουμε με τη ρίγανη. Προσθέτουμε και το ζωμό και αφήνουμε να σιγοβράσει 1 ώρα και να μείνει με αρκετό ζουμάκι. Το μεταφέρουμε σε ταψάκι και ραντίζουμε με λίγο λαδάκι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20 λεπτά μέχρι να μείνει με τη σαλτσούλα του και να πάρει χρώμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *