Loader

Τηγανητά κολοκυθάκια σε σαλάτα

2013-06-29
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

2κολοκυθάκια κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες
Κορν φλάουρ για το τηγάνισμα
Λάδι για το τηγάνισμα
1αυγό βραστό κομμένο στα 4
1 ½ φλ.μαρούλι και λόλα ρόσα χοντροκομμένα
ΓΙΑ ΤΟ DRESSING
2κ.σ.γιαούρτι
1/3φλ.λάδι
1/4φλ.ξύδι
Αλατοπίπερο
2κ.σ.άνιθος ψιλ/νος
1κ.σ.δυόσμος ψιλ/νος
1σκελ.σκόρδο λιωμένη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τα σαλατικά σε βαθύ πιάτο και τριγύρω ακουμπάμε τα αυγά. Πασπαλίζουμε τα κολοκυθάκια με το κορν φλάουρ και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Τα κατεβάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα ακουμπάμε στο κέντρο της σαλάτας. Βάζουμε όλα τα υλικά για το dressing σε βάζο με καπάκι και τα ανακατεύουμε καλά. Περιχύνουμε με αυτό τη σαλάτα και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.