Loader

Τηγανήτες όλο γλύκα

2013-08-26
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος:
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

125γρ.αλεύρι
1αυγό
2κ.σ.βούτυρο λιωμένι
1πρέζα αλάτι
1κ.σ.μπέικιν πάουντερ
2κ.σ.ζάχαρη
125ml κρέμα γάλακτος
Λάδι για το τηγάνισμα
Μέλι και κανέλα για το σερβίρισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν παόυντερ. Σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό, τη ζάχαρη και το αλάτι με τον αυγοδάρτη. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το βούτυρο και τα ανακατεύουμε καλά όλα μαζί. Το μεταφέρουμε στο μπολ με το αλεύρι και τα ανακατέουμε μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα. Παίρνουμε κουταλιές και τις ρίχνουμε σε καυτό λάδι. Τα τηγανίζουμε 1 λεπτάκι από την κάθε πλευρά. Τα κατεβαζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα σερβίρουμε με μπόλικο μέλι και κανέλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.