Loader

Τζατζίκι διαφορετικό

2014-05-30
  • Yield: 1 φλιτζάνι
  • Prep Time: 15λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

11/6/14

Τζατζίκι διαφορετικό. Γιατί τι άλλο θα μπορούσε να είναι από τα χεράκια της ZannetCooks. Κρατώντας το αγγούρι και το σκόρδο, σταθερές αξίες δημιουργούμε ένα δροσερό άλειμμα, όπως και το κλασικό τζατζίκι, για τα μπάρμπεκιου αλλά και κάθε λογής συνδυασμούς.

tzatzikidiaforetiko (1) tzatzikidiaforetiko (4)

Ingredients

  • 1 μέτριο αγγούρι, καθαρισμένο
  • 1 φλιτζάνι καρυδόψιχα
  • 1 ½ κουταλιά της σούπας μέντα ψιλοκομμένη
  • Σκόρδο, ανάλογα τα γούστα
  • Αλατοπίπερο
  • ½ κουταλιά του γλυκού ξερή ρίγανη
  • ½ κουταλιά του γλυκού πάπρικα

Method

Step 1

Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα χτυπάμε μέχρι να αποκτήσουμε ένα λείο και ομοιογενές μείγμα.

Step 2

Το σερβίρουμε όπως το κλασικό τζατζίκι, με ψητό κρέας, πάνω σε ψωμί ή σαν ντιπ με sticks λαχανικών. Μπορούμε να το φυλάξουμε στο ψυγείο καλυμμένο μέχρι 3 ημέρες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *