Loader

Ταραμομπιφτεκάκια με πατάτα και μπύρα

2015-02-18
  • Ποσότητα: 8 τεμάχια
  • Χρόνος προετοιμασίας: 2:00 ω
  • Ωρα μαγειρέματος:
  • Έτοιμο σε: 2:06 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

18/2/15

Ταραμομπιφτεκάκια με πατάτα και μπύρα για ένα ανάλαφρο και νηστίσιμο burger ή όπως αλλιώς μας αρέσει.

taramopatties (1)

Συστατικά

  • 3 Μεγάλες πατάτες
  • ½ φλιτζάνι μπύρα
  • 1 ½ φλιτζάνι φρυγανιά τρίμμα
  • 80gr. Λευκός ταραμάς
  • Αλατοπίπερο
  • Μια πρέζα μοσχοκάρυδο
  • 1 κουταλιά του γλυκού ξερή ρίγανη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τις πατάτες και τις λιώνουμε σε πουρέ.

Βήμα 2

Προσθέτουμε στο ίδιο σκεύος τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε ελαφρά να ενωθεί το μείγμα. Πλάθουμε μπιφτέκια σε μέγεθος της αρεσκείας μας και τα κρατάμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες.

Βήμα 3

Στη συνέχεια τα ψήνουμε σε ζεστό αντικολλητικό σκεύος 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά, σε μέτρια φωτιά. Σερβίρουμε αμέσως με σάλτσα ή σαλάτα της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *