Loader

Τέλειο pesto με σπανάκι και λιαστές ντομάτες

2013-07-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1/4φλ.λάδι

Χυμό μισού λεμονιού

3σκελ.σκόρδο

2φλ.φύλλα από φρέσκο σπανάκι

1κ.σ.φρέσκος βασιλικός

1/4φλ.κουκουνάρι

3κ.σ.παρμεζάνα τριμμένη

Αλατοπίπερο

4λιαστές ντομάτες

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα χτυπάμε να γίνουν αλοιφή. Μπορούμε να το διατηρήσουμε στο ψυγείο έως και 3 ημέρες. Το αλείφουμε σε σάντουιτς, το χρησιμοποιούμε σε μακαρονάδες ή σαν ντιπ για φρέσκα λαχανικά και κράκερς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *