Loader

Τέλειο σάντουιτς με ομελέτα pesto

2013-07-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος:
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 3
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

3 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

2σαντουιτσάκια της προτίμησης μας

2αυγά χτυπημένα

1 ½ κ.σ.pesto έτοιμο ή σπιτικό

Λάδι

Αλατοπίπερο

4φέτες σαλάμι αέρος

2μεγάλες ροδέλες ντομάτας κομμένες στη μέση

2κ.σ.κατσικίσιο τυρί

 

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα αυγά με το πέστο και λίγο αλατοπίπερο, προαιρετικά. Ψήνουμε τις ομελέτα σε αντικολλητικό με ελάχιστο λάδι και από τις 2 πλευρές και την κατεβάζουμε από το τηγάνι. Την διπλώνουμε στα 2 και την κόβουμε στη μέση. Για τα σάντουιτς , ανοίγουμε τα ψωμάκια και ακουμπάμε πρώτα την ομελέτα, έπειτα την ντομάτα, το σαλάμι αέρος και το τυρί. Πιέζουμε λίγο την πάνω πλευρά από το ψωμάκι και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.