Loader

Τέλειο μοσχαράκι με ginger και φρέσκα κρεμμύδια

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 50λ
  • Έτοιμο σε: 1:10 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

Συστατικά  

 

700γρ.μοσχάρι ποντίκι κομμένο σε κύβους

Λάδι

Αλατοπίπερο

2σκελ.σκόρδο λιωμένες

5φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να

3φλ.ζωμό κρέατος

1πρέζα ζάχαρη

3κ.σ.soya sauce

1κ.γλ.μπούκοβο

1κ.σ.ginger σκόνη

 

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το σκόρδο και τα κρεμμυδάκια. Ρίχνουμε το κρέας και το σοτάρουμε να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το ginger και το μπούκοβο. Προσθέτουμε το ζωμό και σιγοβράζουμε για 50 λεπτά μέχρι να μείνει με τη σαλτσούλα του. Το σερβίρουμε με ρύζι ή συνοδευτικό της αρεσκείας μας και περιχύνουμε με τη σόγια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.