Loader

Σφουγγάτο με μαρούλι

2013-06-07
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
  • Έτοιμο σε: 35λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

6 αυγά
1 μαρούλι
4 φρέσκα κρεμμύδια
½ ματσάκι άνιθος
½ ματσάκι δυόσμος
4κ.σ. λάδι
Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200C. Πλένουμε και ψιλοκόβουμε το μαρούλι, τα κρεμμυδάκια, τον άνιθο και το δυόσμο. Ζεσταίνουμε τις 3 κουταλιές λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και τα σωτάρουμε όλα μαζί με λίγο νεράκι. Αλατοπιπερώνουμε και το αφήνουμε μέχρι να πιεί το νερό και να μείνει με το λάδι του. Σπάμε και ανακατεύουμε καλά τα αυγά και τα ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά μας από το τηγάνι, απαλά. Λαδώνουμε ένα ταψάκι και μεταφέρουμε εκεί το μείγμα μας. Ψήνουμε περίπου 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια του φαγητού μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.