Loader

Σφολιατοπεϊνιρλάκια με σαλάμι αέρος

2013-06-20
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

16 τετράγωνα σφολιατάκια

Σαλάμι αέρος Λευκάδος σε φέτες

1/2φλ.ρεγκάτο τριμμένο

1 αυγό χτυπημένο

Λάδι για το ταψί

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζω σε κάθε σφολιατάκι από μια φετούλα σαλάμι και λίγο τριμμένο ρεγκάτο. Το κλείνουμε σε σχήμα πεϊνιρλί και τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψάκι. Αλείφουμε με το χτυπημένο αυγό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 30 λεπτά ή μέχρι να ροδοκοκκινήσει η επιφάνεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *