Loader

Κουλουράκια κρασιού με πάπρικα

2013-07-06
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (3.7 / 5)

3.7 5 3
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

3 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

1/2κιλό αλεύρι

1/2φλ.λάδι

1/2φλ.λευκό κρασί

Αλάτι

1κ.σ.πάπρικα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το λάδι, το κρασί, το αλάτι και την πάπρικα σε ένα μεγάλο μπολ. Ρίχνουμε το αλεύρι, όχι όλο κρατάμε λίγο γιατί μπορεί να μην μας χρειαστεί και αρχίζουμε το ζύμωμα μέχρι να αποκτήσουμε μια μαλακιά ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια. Πλάθουμε στρογγυλά κουλουράκια και τα ακουμπάμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160C για 30 λεπτά.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *