Loader

Συκώτι μοσχαρίσιο μπουκίτσες λεμονάτο με θυμάρι

2013-06-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 30λ
Βαθμολογία

(4.8 / 5)

4.8 5 5
Βάθμολογήστε τη συνταγή

5 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

1/2κιλό συκώτι
1 κρεμμύδι ψιλ/νο
Χυμό 2 λεμονιών
Αλατοπίπερο
3κ.σ.λάδι
1κ.σ. θυμάρι

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Κόβουμε το συκώτι σε μπουκίτσες. Βάζουμε το λάδι σε κατσαρόλα και το σωταρουμε μέχρι να πάρει χρώμα. Ρίχνουμε και το κρεμμύδι. Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το χυμό λεμόνι. Προσθέτουμε και λίγο νεράκι, περίπου 1 ποτήρι και αφήνουμε να σιγοβράσει, για 30 λεπτά. Τσεκάρουμε ανακατεύοντας να μην κολλήσει και προσθέτουμε αν χρειάζεται λίγο νερό ακόμα. Σερβίρουμε με ρυζάκι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *