Loader

Συκώτι με πιπεριές πικάντικο

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 60λ
  • Έτοιμο σε: 1:20 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

2κομμάτια μοσχαρίσιο συκώτι
Λάδι
1πράσινη πιπεριά ψιλ/νη
1κρεμμύδι τριμμένο
Αλατοπίπερο
1φλ.λευκό κρασί
Χυμό 1 λεμονιού
1/2κ.γλ.μπούκοβο
1κ.γλ.ρίγανη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το συκώτι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές και συνεχίζουμε άλλα 5 λεπτά το σοτάρισμα. Σβήνουμε με το κρασί και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη, το μπούκοβο και το αλατοπίπερο. Ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού και συμπληρώνουμε νεράκι χλιαρό να τα καλύψει. Σιγοβράζουμε 1 ώρα μέχρι να μείνει με τη σάλτσα του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.