Loader

Εύκολη κοτομανιταρόπιτα της μαμάς μου

2013-06-18
  • Χρόνος προετοιμασίας: 45λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 45λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

2φύλλα σφολιάτας
Λάδι
Αλατοπίπερο
3φιλέτα κοτόπουλου κομμένα σε κυβάκια
1/2κιλό μανιτάρια σε φέτες
1φλ.ρεγκάτο τριμμένο
1φλ.παρμεζάνα τριμμένη
2/3φλ.εβαπορέ αδιάλυτο
4αυγά χτυπημένα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα wok και σοτάρετε το κοτόπουλο και τα μανιτάρια για 30 λεπτά περίπου. Τα αλατοπιπερώνουμε και τα πασπαλίζουμε με πάπρικα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γάλα με τα αυγά και τα τυριά και αφού κρυώσει το μείγμα του κοτόπουλου τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Στρώνουμε το ένα φύλλο σε λαδωμένο ταψί και ρίχνουμε μέσα το μείγμα που ετοιμάσαμε. Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο και το γυρίζουμε όμορφα προς τα μέσα. Με ένα πινελάκι το αλείφουμε με λάδι διαλυμένο με λίγο νεράκι και με ένα πιρούνι το τρυπάμε ελαφρά σε διάφορα σημεία για να μη φουσκώσει πολύ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 45 λεπτά περίπου. Την αφήνουμε να κρυώσει λίγο και την κόβουμε σε κομμάτια για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *