Loader

Συκώτι με ξύδι

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 60λ
  • Έτοιμο σε: 1:20 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 4
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

4 έχουν βαθμολογήσει

 

Συστατικά  

2κομμάτια συκώτι
Λάδι
1κ.σ.βούτυρο
Αλεύρι
Αλατοπίπερο
1κ.σ.ρίγανη
1σφηνάκι balsamico

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το λάδι και το βούτυρο σε μια κατσαρόλα.αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε το συκώτι. Το σοτάρουμε να πάρει χρώμα και από τις 2 πλευρές. Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και ραντίζουμε με το ξύδι. Προσθέτουμε νεράκι να καλύψει το κρέας μας και σιγοβράζουμε περίπου 1 ώρα μέχρι να μαλακώσει το συκώτι και να μείνει με τη σαλτσούλα του.

Κατηγορία Συνταγής: , Ετικέτες: , Συστατικά: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *