Loader

Συκωτάκια ριγανάτα

2013-06-17
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1/2 κιλό συκωτάκια κοτόπουλου

3κ.σ.λάδι

2 σκελ.σκόρδο

1 κσ.ρίγανη

αλατοπίπερο

2 κ.σ.χυμό λεμόνι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζω τα συκωτάκια σε κατσαρολάκι με ελάχιστο νερό και τα αφήνω να αχνίσουν ελαφρά.Προσθέτω το λάδι,το σκόρδο,τη ρίγανη,το αλατοπίπερο και μισό ποτήρι νερό. Ανακατεύω και αφήνω να σιγοψηθούν περίπου 30 λεπτά.Στο τέλος συμπληρώνω και το λεμόνι Καλή σας επιτυχία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *