Loader

Στραπατσάδα ανοιξιάτικη

2013-07-15
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

3αυγά χτυπημένα

Λάδι

Αλατοπίπερο

1/2φλ.αρακάς

1κολοκυθάκι πολύ ψιλ/νο

2κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να

1/3φλ.καλαμπόκι

5ντοματίνια ψιλ/να

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε τηγάνι και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια , τον αρακά, το κολοκυθάκι, το καλαμπόκι και τα ντοματίνια. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να μαλακώσουν τα υλικά περίπου 5 λεπτά. Ρίχνουμε τα αυγά και ανακατεύουμε μέχρι να ψηθούν τα αυγά. Σερβίρουμε τη στραπατσάδα αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *