Loader

Σπαράγγια με τριμμένο αυγό και κάππαρη

2015-05-23
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
  • Έτοιμο σε: 25λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

30/5/15

Σπαράγγια με τριμμένο αυγό και κάππαρη όπου μαζί με τα υπόλοιπα καλούδια που θα τα συνοδεύσουν θα έχουμε εύκολα ένα πιάτο βγαλμένο από το καλύτερο bistrot.

aspagrateggs (3) aspagrateggs (6)

Συστατικά

  • ½ κιλό πράσινα σπαράγγια
  • 3 αυγά καλοβρασμένα
  • 1 κουταλιά της σούπας κάππαρη
  • 1 κουταλιά της σούπας ελιές Καλαμών, κομμένες σε ροδέλες
  • 1 κουταλιά της σούπας chives ή φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 10 ντοματίνια κομμένα στη μέση (προαιρετικά)
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Καθαρίζουμε και ρίχνουμε τα σπαράγγια σε μπόλικο αλατισμένο νερό που βράζει για 12-14 λεπτά. Τα σουρώνουμε και τα ξεπλένουμε αμέσως με κρύο νερό.

Βήμα 2

Τα απλώνουμε σε πιάτο και διασκορπίζουμε από πάνω τα αυγά, τριμμένα στον τρίφτη, την κάππαρη, τις ελιές και τα chives. Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *