Loader

Σπανάκι φούρνου

2013-07-15
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1κιλό σπανάκι αχνισμένο

Λίγο βούτυρο για το ταψί

Φρυγανιά τρίμμα

3αυγά χτυπημένα

120γρ.φέτα θρυμματισμένη

120γρ.γκούντα τριμμένο

Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βουτυρώνουμε ένα πυρεξάκι και πασπαλίζουμε λίγη φρυγανιά. Ανακατεύουμε σε μπολ το σπανάκι, με τα αυγά , τη φέτα και το αλατοπίπερο. Το στρώνουμε ομοιόμορφα μέσα στο πυρέξ και από πάνω πασπαλίζουμε λίγη φρυγανιά ακόμα και το γκούντα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20 λεπτά περίπου. Το αφήνουμε να κρυώσει λίγο, το κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *