Loader

Σπαλομπριζόλα με μπύρα και μέλι στο slow cooker

2014-12-14
  • Servings: 2
  • Prep Time: 20λ
  • Cook Time: 2:00 ω
  • Ready In: 2:20 ω
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

14/12/14

Σπαλομπριζόλα με μπύρα και μέλι στο slow cooker. Ένα νόστιμο κυριακάτικο φαγάκι που θα ευφράνει το είναι μας. Αν δεν είστε λάτρεις της μπύρας, συνδυάστε το με το αγαπημένο σας κρασί για πραγματικά σωστό σερβίρισμα.

slbeefhoneybeer (1) slbeefhoneybeer (7)

Ingredients

  • 1 μεγάλη σπαλομπριζόλα, περίπου 350-400gr.
  • 1/4 της κουταλιάς του γλυκού κύμινο
  • 1/3 της κουταλιάς του γλυκού θυμάρι
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 3-4 σκελίδες σκόρδο, ολόκληρες ή 2 μικρά κεφάλια σκόρδο
  • 250ml μπύρα
  • 1 γεμάτη κουταλιά του γλυκού μέλι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1/3 της κουταλιάς του γλυκού καπνιστό αλάτι ή ότι έχουμε
  • Ελαιόλαδο για το σερβίρισμα

Method

Step 1

Βάζουμε το κρέας σε ένα φαρδύ σκεύος και το πασπαλίζουμε με το αλάτι, το πιπέρι, το κύμινο και το θυμάρι.

Step 2

Αλείφουμε με τα χέρια να πάνε παντού και το τοποθετούμε στον πάτο του slow cooker. Ρίχνουμε το σκόρδο, τα φύλλα δάφνης και το μέλι και ραντίζουμε με την μπύρα. Κλείνουμε το καπάκι του σκεύους και ψήνουμε στο low για 10 ώρες.

Step 3

Εναλλακτικά βάζουμε σε γάστρα ή ταψί σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο, τα υλικά μας, συμπληρώνοντας νερό ή ζωμό και μαγειρεύουμε για 2 ώρες περίπου. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό ραντίζοντας αν μας αρέσει λίγο χυμό λεμονιού , με συνοδευτικό της προτίμησης μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *