Loader

Σπαγγέτι ολικής με κοτόπουλο μπρόκολο και ανθότυρο

2013-07-21
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

1στήθος κοτόπουλου

3φέτες μπαγιάτικο ψωμί κομμένο σε κυβάκια

1/3φλ.λάδι

1/4φλ.παρμεζάνα τριμμένη

Αλατοπίπερο

250γρ.σπαγγέτι ολικής άλεσης

1φλ.μπρόκολο χωρισμένο σε τουφάκια

2σκελ.σκόρδο

3/4φλ.ανθότυρο θρυμματισμένο

Ξύσμα ενός λεμονιού

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τα κυβάκια του ψωμιού σε αντικολλητικό ταψί. Αλατοπιπερώνουμε και διασκορπίζουμε την παρμεζάνα. Σε ένα άλλο ταψάκι βάζουμε τις σκελίδες το σκόρδου και από πάνω το στήθος κοτόπουλου. Ραντίζουμε με λίγο λάδι και αλατοπιπερώνουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 10 λεπτά για κρουτόν και 30 το κοτόπουλο. Αφήνουμε και τα δύο στην άκρη. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα σουρώνουμε. Βράζουμε ελαφρώς το μπρόκολο. Κόβουμε το στήθος του κοτόπουλου σε κυβάκια. Μεταφέρουμε τα ζυμαρικά πίσω στην κατσαρόλα και ρίχνουμε το κοτόπουλο, τις ψημένες πια σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες, αλατοπίπερο, τα κρουτόν, το μπρόκολο ,το ξύσμα του λεμονιού, το ανθότυρο και ραντίζουμε με λίγο λάδι. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *