Loader

Σπαγγέτι ολικής με κοκκινιστό κοτόπουλο

2013-08-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

 

250γρ.σπαγγέτι ολικής ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας σας

Λάδι

Αλατοπίπερο

1μεγάλη ντομάτα κομμένη σε κυβάκια

1φλ.χυμός ντομάτας

1κ.σ.φρέσκια ρίγανη

1κοτόπουλο στήθος κομμένο σε κυβάκια

1/2φλ.μανιτάρια κομμένα σε φέτες

2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σοτάρουμε σε κατσαρολάκι με λίγο λάδι τα κομμάτια του κοτόπουλου μαζί με το σκόρδο και μόλις πάρει χρώμα το κοτόπουλο ρίχνουμε την φρέσκια ντομάτα και το χυμό. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και αλατοπιπερώνουμε. Συμπληρώνουμε λίγο νεράκι και αφήνουμε να σιγοβράσει 20 λεπτά. Κλείνουμε το μάτι και ρίχνουμε μέσα τα ζυμαρικά. Ανακατεύουμε και βάζουμε σε πιάτα. Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και σερβίρουμε.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *