Loader

Σπαγγέτι με μανιτάρια μπέικον και φρέσκια ντοματα

2013-08-07
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 3
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

3 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1συσκ.σπαγγέτι Νο 6
Λάδι
Αλατοπίπερο
1φλ.μανιτάρια φέτες
1ντομάτα φρέσκια κομμένη σε κυβάκια
1πράσινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
1ποτ.κρασιού λευκό κρασί
4φέτες μπέικον ψιλ/νο
1μικρό κρεμμύδι τριμμένο
1σκελ.σκόρδο λιωμένη
2κ.σ.κέτσαπ
Κεφαλοτύρι τριμμένο
Βούτυρο για τα μακαρόνια(προαιρετικά)

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε λάδι σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα μανιτάρια, το μπέικον και την πιπεριά. Σβήνουμε με το κρασί μόλις μαλακώσουν και προσθέτουμε την κέτσαπ, την φρέσκια ντομάτα και το αλατοπίπερο. Σιγοβράζουμε, μόνο με το ζουμάκι που θα βγάλουν τα υλικά μας , περίπου 15 λεπτά. Ρίχνουμε τα μακαρόνια μας μέσα στη σάλτσα που ετοιμάσαμε και ανακατεύουμε. Για το σερβίρισμα , πασπαλίζουμε με μπόλικο κεφαλοτύρι το πιάτο, από πάνω τα ζυμαρικά και άλλο τυράκι πασπαλισμένο στην κορυφή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *