Loader

Σούπα γλυκοπατάτας με κουνουπίδι

2013-07-26
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

VEGETARIAN MENU ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2012 – ΣΟΥΠΑ

Συστατικά  

 

 

1κουνουπίδι μεγάλο χωρισμένο σε μπουκετάκια

Λάδι

Αλατοπίπερο

3μέτριες γλυκοπατάτες καθαρισμένες και  κομμένες σε κύβους

2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

4-5 φλ.νερό ή ζωμό λαχανικών

 

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε 1-2 λεπτά το κουνουπίδι, τις γλυκοπατάτες, το σκόρδο και το κρεμμύδι. Ρίχνουμε το νερό ή το ζωμό και αλατοπιπερώνουμε. Αφήνουμε να σιγοβράσουν 20 λεπτά. Αφού κρυώσει ελαφρά περνάμε τη μισή σούπα από το multi και την πολτοποιούμε. Την μεταφέρουμε πάλι στην κατσαρόλα και την βάζουμε να πάρει μια βράση. Την σερβίρουμε ζεστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.