Loader

Σούπα γαλοπούλα

2013-05-31
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 20λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

1κιλό γαλοπούλα ,διάφορα μέρη, ξεκοκκαλισμένο και ψιλ/νο

2κ.σ.λάδι

Αλατοπίπερο

2λίτρα ζωμό όπου έβρασε η γαλοπούλα,σουρωμένος

Χυμό 2 λεμονιών

2αυγά σε θερμοκρασία δωματίου

1φλ.ρύζι για σούπα

2κ.σ.κορν φλάουρ

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε το ζωμό να βράσει. Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε το λάδι, το ρύζι και το αλατοπίπερο. Αφήνουμε να βράσουν 20 λεπτά. Ετοιμάζουμε το αυγολέμονο. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα και τους κρόκους με το κορν φλάουρ και το χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε λίγο από το ζωμό για να πάρει θερμοκρασία το αυγολέμονο και με απαλές κινήσεις το ενώνουμε με τη μαρέγκα. Ρίχνουμε ανακατεύοντας στη σούπα και σερβίρουμε αμέσωςαφού προσθέσουμε τη λιανισμένη γαλοπούλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *