Loader

Σοκολατάκια bitter με goji berries και φιστίκια Αιγίνης

2015-11-29
  • Ποσότητα: 24 τεμάχια
  • Χρόνος προετοιμασίας: 45λ
  • Έτοιμο σε: 45λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 3
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

3 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

1/12/15

Σοκολατάκια  bitter με goji berries και φιστίκια Αιγίνης όπου με ένα μικρό υπολογισμό που έκανα δεν ξεπερνάνε τις 45 θερμίδες το τεμάχια. Μαύρη σοκολάτα στην πιο ακατανίκητη μπουκιά που έχετε γευτεί και απολύτως υγιεινά.

bitterchocos (1) bitterchocos (3)

Συστατικά

  • 240gr. μαύρη σοκολάτα
  • 3 κουταλιές της σούπας ζεστός δυνατός καφές
  • 1/3 του φλιτζανιού φιστίκια Αιγίνης
  • 1/3 του φλιτζανιού goji berries
  • 1 κουταλιά της σούπας κακάο

Οδηγίες

Βήμα 1

Απλώνουμε μια λαδόκολλα σε μακρόστενη φόρμα ή μπολ. Βάζουμε τη σοκολάτα σε μπολ και την ζεσταίνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων για 30-45 λεπτά μέχρι να αρχίσει να λιώνει.

Βήμα 2

Βγάζουμε από το φούρνο και ανακατεύουμε αμέσως με τον ζεστό καφέ. Ρίχνουμε τα φιστίκια, τα goji berries και το κακάο και ανακατεύουμε πολύ καλά.

Βήμα 3

Πλάθουμε μικρά μπαλάκια τα οποία τα πιέζουμε ελαφρά να πλατύνουν και τα ακουμπάμε πάνω στη λαδόκολλα, το ένα δίπλα στο άλλο. Αν θέλουμε διασκορπίζουμε από πάνω επιπλέον φιστίκια ή goji berries.

Βήμα 4

Τα βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά ή όλο το βράδυ πριν σερβίρουμε και τα διατηρούμε έτσι μέχρι και 2 εβδομάδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *