Loader

Σκορδόψωμο με μπαγκέτα που έμεινε

2013-07-30
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

½ μπαγκέτα ή όση από τη μπαγκέτα μας έμεινε από την προηγούμενη ημέρα και τα ανάλογα υπόλοιπα υλικά

1/4φλ.Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

Αλατοπίπερο

1/2κ.γλ.βασιλικός ξερός ή άλλο αρωματικό της αρεσκείας σας

1κ.γλ.σκόρδο σκόνη

2/3φλ.γκούντα ή ότι άλλο τυρί έχουμε τριμμένο

Οδηγίες

Βήμα 1

Κόβουμε την μπαγκέτα σε φέτες χωρίς να φτάσει το μαχαίρι μέχρι κάτω. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το βούτυρο με το αλατοπίπερο,τη σκόνη σκόρδου και το βασιλικό. Αλείφουμε το ενδιάμεσο από τις φέτες και γεμίζουμε την εγκοπή με το τυρί. Τυλίγουμε την μπαγκέτα με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 15 λεπτά. Ανοίγουμε το αλουμινόχαρτο και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *