Loader

Σκορδαλιά με καρύδια και κόκκινο κρασί

2013-07-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

4φέτες μπαγιάτικο ψωμί βρεγμένο και στυμμένο

Λάδι

Αλατοπίπερο

3σκελ.σκόρδο

1/2φλ.καρύδια τριμμένα

3κ.σ.ξύδι από κόκκινο κρασί

4κ.σ.κόκκινο κρασί

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα πολτοποιούμε. Φυλάμε τη σκορδαλιά στο ψυγείο για όταν την σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *