Loader

Σκορδαλιά με καρύδια και κόκκινο κρασί

2013-07-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

4φέτες μπαγιάτικο ψωμί βρεγμένο και στυμμένο

Λάδι

Αλατοπίπερο

3σκελ.σκόρδο

1/2φλ.καρύδια τριμμένα

3κ.σ.ξύδι από κόκκινο κρασί

4κ.σ.κόκκινο κρασί

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα πολτοποιούμε. Φυλάμε τη σκορδαλιά στο ψυγείο για όταν την σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *