Loader

Σκορδάτες πανσέτες με θυμάρι

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 1:10 ω
  • Έτοιμο σε: 1:30 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 4
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

4 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

9χοιρινές πανσέτες

Λάδι

Αλατοπίπερο

2κλωνάρια θυμάρι τα φύλλα τους

1/2φλ.κρασί λευκό

4σκελ.σκόρδο ολόκληρες

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τις πανσέτες να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε. Σβήνουμε με το κρασί , αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το θυμάρι. Συμπληρώνουμε ζεστό νερό να μισοκαλύψει τις πανσέτες και σιγοβράζουμε 30 λεπτά. Τα μεταφέρουμε σε ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά, μέχρι να πάρουν χρώμα. Σερβίρουμε τις πανσέτες ζεστές με φρέσκιες τηγανητές πατάτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *