Loader

Σκορδάτες πανσέτες με θυμάρι

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:10 ω
  • Έτοιμο σε: 1:30 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 4
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

4 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

9χοιρινές πανσέτες

Λάδι

Αλατοπίπερο

2κλωνάρια θυμάρι τα φύλλα τους

1/2φλ.κρασί λευκό

4σκελ.σκόρδο ολόκληρες

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τις πανσέτες να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε. Σβήνουμε με το κρασί , αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το θυμάρι. Συμπληρώνουμε ζεστό νερό να μισοκαλύψει τις πανσέτες και σιγοβράζουμε 30 λεπτά. Τα μεταφέρουμε σε ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά, μέχρι να πάρουν χρώμα. Σερβίρουμε τις πανσέτες ζεστές με φρέσκιες τηγανητές πατάτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.