Loader

Σκορδάτα pop corn με μυρωδικά και παρμεζάνα

2013-07-07
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

  • Μπισκότα με γκούντα και δενδρολίβανο

  • Τρουφάκια με κέικ που έμεινε

  • Κράκερς ολικής άλεσης με ξινόγαλα

  • Ψητές τυροκροκέτες με μπαγιάτικο ψωμί

Συστατικά  

 

1/2φλ.κόκκοι καλαμποκιού

Λάδι

1/3φλ.βούτυρο

1κ.γλ.σκόρδο σκόνη

Αλατοπίπερο

1/2κ.γλ.βασιλικός ξερός

1/2κ.γλ.θυμάρι τα φυλλαράκια του

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι να καλύφτει ο πάτος μιας κατσαρόλας και μόλις κάψει ρίχνουμε το καλαμπόκι και χαμηλώνουμε πολύ τη φωτιά και μόλις έχουν σκάσει τα περισσότερα την κλείνουμε τελείως. Εντωμεταξύ λιώνουμε το βούτυρο σε ένα μπρίκι και ρίχνουμε το αλατοπίπερο, το σκόρδο, το θυμάρι και το βασιλικό. Ανακατεύουμε καλά. Μεταφέρουμε τα ποπ κορν σε βαθύ μπολ , πασπαλίζουμε με το τυρί και ραντίζουμε με το μείγμα βούτυρου. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *