Loader

Σκορδάτα pop corn με μυρωδικά και παρμεζάνα

2013-07-07
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 10λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

1/2φλ.κόκκοι καλαμποκιού

Λάδι

1/3φλ.βούτυρο

1κ.γλ.σκόρδο σκόνη

Αλατοπίπερο

1/2κ.γλ.βασιλικός ξερός

1/2κ.γλ.θυμάρι τα φυλλαράκια του

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι να καλύφτει ο πάτος μιας κατσαρόλας και μόλις κάψει ρίχνουμε το καλαμπόκι και χαμηλώνουμε πολύ τη φωτιά και μόλις έχουν σκάσει τα περισσότερα την κλείνουμε τελείως. Εντωμεταξύ λιώνουμε το βούτυρο σε ένα μπρίκι και ρίχνουμε το αλατοπίπερο, το σκόρδο, το θυμάρι και το βασιλικό. Ανακατεύουμε καλά. Μεταφέρουμε τα ποπ κορν σε βαθύ μπολ , πασπαλίζουμε με το τυρί και ραντίζουμε με το μείγμα βούτυρου. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *