Loader

Σιγοψημένο μοσχαράκι σε κόκκινο κρασί

2013-07-26
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 2:00 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

Birthday 2012

Συστατικά  

800γρ.μοσχάρι σε κύβους
1/2λίτρο κόκκινο κρασί
1λίτρο ζωμό κρέατος
Λάδι
Αλατοπίπερο
2κ.γλ.μπαχάρι
1/2φλ.σέλινο τριμμένο στο multi
2καρότα κομμένα σε ροδέλες
1κρεμμύδι τριμμένο στο multi
½.φλ.χυμός ντομάτας

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κομμάτια του κρέατος. Μόλις πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές ρίχνουμε το κρεμμύδι, τα καρότα και το σέλινο. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και το ζωμό. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το μπαχάρι. Αφήνουμε να σιγοβράσουν 2ώρες να μείνει με τη σαλτσούλα του σε χαμηλή φωτιά. Το σερβίρουμε ζεστό με ρύζι basmati.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *