Loader

Σιγοψημένο μοσχαράκι σε κόκκινο κρασί

2013-07-26
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 2:00 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Birthday 2012

Συστατικά  

800γρ.μοσχάρι σε κύβους
1/2λίτρο κόκκινο κρασί
1λίτρο ζωμό κρέατος
Λάδι
Αλατοπίπερο
2κ.γλ.μπαχάρι
1/2φλ.σέλινο τριμμένο στο multi
2καρότα κομμένα σε ροδέλες
1κρεμμύδι τριμμένο στο multi
½.φλ.χυμός ντομάτας

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κομμάτια του κρέατος. Μόλις πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές ρίχνουμε το κρεμμύδι, τα καρότα και το σέλινο. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και το ζωμό. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το μπαχάρι. Αφήνουμε να σιγοβράσουν 2ώρες να μείνει με τη σαλτσούλα του σε χαμηλή φωτιά. Το σερβίρουμε ζεστό με ρύζι basmati.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.