Loader

Σησαμένια σαλάτα με ρύζι και κοτόπουλο που έμειναν

2013-09-28
  • Μερίδες: 1
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Έτοιμο σε: 10λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1 φλιτζάνι ρύζι βρασμένο

½ φλιτζάνι ξεψαχνισμένο κοτόπουλο, ψητό

6 ντοματίνια κομμένα στη μέση ή 1 μικρή ντομάτα κομμένη σε κυβάκια

2 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες

1 κουταλιά της σούπας σησαμέλαιο

1 κουταλιά του γλυκού soya sauce

1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 μικρό αγγουράκι ψιλοκομμένο

1 κουταλιά της σούπας σουσάμι καβουρδισμένο

Αλατοπίπερο (προαιρετικά)

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε στο μπολ μεταφοράς ρύζι και το κοτόπουλο. Από πάνω αραδιάζουμε τα ντοματίνια, το αγγούρι, τα φρέσκα κρεμμύδια, τη λιαστή ντομάτα και το σουσάμι και κλείνουμε το μπολ.

Βήμα 2

Σε ένα μικρό βάζο με καπάκι ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα φυλάμε στην άκρη. Για να σερβίρουμε ,ραντίζουμε το μείγμα ρυζιού με το dressing του βάζου.

Προσαρμογή συνταγής :

http://www.oneingredientchef.com/sesame-rice-bowl/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *