Loader

Σαργοί με φρέσκια ρίγανη και πάπρικα

2013-07-22
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 3
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

3 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

 

 

2σαργοί περίπου 400γρ. καθαρισμένοι

Λάδι

Αλατοπίπερο

4σκελ.σκόρδο ολόκληρες

1κ.σ.πάπρικα

Φρέσκια ρίγανη

Χυμός λεμονιού

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τα ψάρια σε ένα ταψί. Στην κοιλιά κάθε σαργού βάζουμε από 2 σκελίδες σκόρδο. Τις ραντίζουμε με λάδι και τις πασπαλίζουμε με το αλατοπίπερο και την πάπρικα. Συμπληρώνουμε λίγο νεράκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30-35 λεπτά περίπου. Τα μεταφέρουμε σε πιατέλα και τα πασπαλίζουμε με τη φρέσκια ρίγανη και το χυμό λεμονιού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *