Loader

Σαλάτα με ρίζες της γης

2013-07-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

3-4 πατατούλες μεσαίου μεγέθους
4καρότα
4παντζάρια
3κρεμμύδια
Λάδι
Αλατοπίπερο
ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ
Λάδι
Balsamico
2σκελ.σκόρδο λιωμένες
1/3κ.γλυκάνισο κοπανισμένο
Αλατοπίπερο
1κ.σ.μουστάρδα
1κ.γλ.μέλι

Οδηγίες

Βήμα 1

Πλένουμε και καθαρίζουμε καλά όλα τα λαχανικά. Τα βάζουμε σε ένα ταψάκι με λίγο λάδι, ελάχιστο νεράκι και αλατοπίπερο. Καλύπτουμε το ταψί με ένα αλουμινόχαρτο και τα ψήνουμε στον αέρα του φούρνου για 30 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. Εντωμεταξύ ανακατεύουμε σε ένα βαζάκι όλα τα υλικά για τη βινεγκρέτ. Για το σερβίρισμα βάζουμε σε πιατέλα όλα τα λαχανικά και περιχύνουμε με τη βινεγκρέτ που ετοιμάσαμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.