Loader

Ρύζι που περίσσεψε ογκρατέν

2013-07-31
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

2φλ.ρύζι που περίσσεψε βρασμένο
Βούτυρο για το ταψί
1αυγό χτυπημένο
1/2φλ.αλλαντικά που έχουμε στο ψυγείο μας ψιλ/να
1φλ.τυριά διάφορα τριμμένα
2κ.σ.φρυγανιά τρίμμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε το ρύζι, τα αλλαντικά, το αυγό και τα μισά τυρία. Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι και απλώνουμε μέσα το μείγμα ρυζιού. Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρι και την φρυγανιά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινήσει η επιφάνεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *