Loader

Ρύζι που περίσσεψε με λαχανικά στη λαδόκολλα

2013-07-30
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 35λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

2 1/2φλ.ρύζι που περρίσεψε

Λάδι

Αλατοπίπερο

1/2φλ.λευκό κρασί

2κ.σ.σταφίδες ξανθές

2κλοκυθάκια κομμένα σε κυβάκια

1κόκκινη πιπεριά ψιλ/νη

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

1φλ.μανιτάρια πλευρώτους κομμένα με τα χέρια

Ρεγκάτο τριμμένο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε το κρεμμύδι, τα κολοκυθάκια ,την πιπεριά και τα μανιτάρια. Αλατοπιπερώνουμε και συμπληρώνουμε ελάχιστο νεράκι. Αφήνουμε να σιγοψηθούν περίπου 15 λεπτά. Κλείνουμε το μάτι και ρίχνουμε μέσα το ρύζι. Ανακατεύουμε και μεταφέρουμε το μείγμα σε 2 κομμάτια λαδόκολλας. Τα κλείνουμε σε πακετάκι και τα βάζουμε σε ένα ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμο ανοίγουμε το πακετάκι και πασπαλίζουμε με μπόλικο ρεγκάτο τριμμένο. *Μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και σε ατομικά πακετάκια λαδόκολλας για κάθε άτομο ξεχωριστά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.