Loader

Ρόφημα για την κατακράτηση από βότανα

2015-06-22
  • Μερίδες: 1
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

22/6/15

Παράλληλα με το νερό Sassy έχουμε και ένα ζεστό ρόφημα που βοηθάει δοκιμασμένα στην κατακράτηση με αντιοξειδωτικά αποτελέσματα από τις πρώτες μέρες. Είναι ένα ρόφημα για την κατακράτηση από βότανα που ανακάλυψε η μητέρα μου και για εμένα προσωπικά αποδείχθηκε σωτήριο. Προμηθευόμαστε 5 απλά υλικά από μαγαζί με βιολογικά προϊόντα και τα ανακατεύουμε όλα μαζί για εύκολη χρήση ανά πάσα στιγμή. Έχει εξαιρετική γεύση, ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό μας και συνίσταται ακόμα για την απώλεια βάρους. Επιπλέον η συστηματική κατανάλωση του συγκεκριμένου μείγματος ενυδατώνει την επιδερμίδα, μειώνει την κυτταρίτιδα, αυξάνει το μεταβολισμό και βοηθάει στην αποβολή των τοξινών.

tsouknidarof (1) tsouknidarof (6)

Συστατικά  

2 φλιτζάνια Λουΐζα

2 φλιτζάνια σημύδα

2 φλιτζάνια Μέντα

2 φλιτζάνια πράσινο τσάι

2 φλιτζάνια τσουκνίδα

Ξυλάκι κανέλας για το σερβίρισμα (προαιρετικά)

1/8 της κουταλιάς του γλυκού κρόκος Κοζάνης ανά σερβίρισμα (προαιρετικά)

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε ένα ένα τα ξερά βότανα σε μεγάλο μπολ ή λεκανάκι και τα τρίβουμε πολύ καλά με τα χέρια μας.

Βήμα 2

Ρίχνουμε το πράσινο τσάι και ανακατεύουμε καλά. Μεταφέρουμε σε αεροστεγές γυάλινο βάζο και το φυλάμε σε ξερό και δροσερό μέρος.

Βήμα 3

Για την χρήση , ζεσταίνουμε ένα φλιτζάνι νερό, χωρίς να βράσει και ρίχνουμε μέσα μια γεμάτη κουταλιά από το μείγμα. Προσθέτουμε τον κρόκο Κοζάνης, αν τον χρησιμοποιήσουμε και ανακατεύουμε. Το αφήνουμε να σταθεί 10 λεπτά.

Βήμα 4

Το σουρώνουμε σε σουρωτήρι που έχουμε ακουμπήσει ένα κομμάτι γάζας (θα βρούμε στο φαρμακείο) και βάζουμε ένα ξυλάκι κανέλας , προαιρετικά, για να σερβίρουμε. Αν θέλουμε να πιούμε το ρόφημα κρύο μπορούμε να το ετοιμάσουμε προκαταβολικά και να το βάλουμε στο ψυγείο. Πίνουμε μέχρι 3 φλιτζάνια κατά τη διάρκεια της ημέρας, ιδανικά 20 λεπτά πριν από κάθε γεύμα μας.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: Συστατικά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *