Loader

Ρόκα προσούτο παρμεζάνα

2013-06-29
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Χταπόδι σουβλάκι με μελένια πλιγουροσαλάτα

Συστατικά  

2φλ.ρόκα οντροκομμένη
3φέτες προσούτο κομμένες στη μέση
4-5 ντοματίνια κομμέν α στη μέση
3κ.σ.παρμεζάνα τριμμένη
ΓΙΑ ΤΟ DRESSING
Λάδι
Αλατοπίπερο
Balsamico
Μέλι
Μουστάρδα πικάντικη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα βαθύ πιάτο τη ρόκα. Διασκορπίζουμε πάνω της τα ντοματίνια. Ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου τις φέτες του προσούτο μέχρι να γίνουν τραγανές. Τις διασκορπίζουμε και αυτές πάνω στη σαλάτα. Ετοιμάζουμε το dressing βάζοντας όλαα τα υλικά σε ένα. βάζο με καπάκι και ανακινώντας το. Περιχύνουμε με αυτό τη σαλάτα. Πασπαλίζουμε με τη παρμεζάνα και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.